2

Коли по венам б’є безжальна кров
Молюся я за тебе.
Коли по венам б’є безжальна кров
Немає близько мене.
Коли по венам б’є безжальна кров
Боюся, що не буде...
Того його, коханого мого
Хвилююсь, що він мене забуде
Як хочеться сказати "Стій!
Не йди у ліс розврату і зневіри!"
Скажи мені слова із моїх мрій
Мені не треба більшої довіри!


Рецензии
Классно, умничка :*

Елена Плахова   03.10.2011 21:39     Заявить о нарушении