Я больше тебя не корю...

Я більш тобі не докоряю
І вже не хочу зупинить,
Бо вже й сама прекрасно знаю,
Що то таке-душа болить.
Як боляче,коли не розуміють,
Як гірко,що й не просять пояснить...
І крила обрубавши мрії
Здивуються:-Чом не летить?
Спитаються:-Чому сумуєш?
Чом в серці не звучать пісні?
Чого ти радості не подаруєш?
Чому сумні твої вірші?
Побійтесь Бога,люди добрі,
Як же співать,коли болить?!
Коли душа у важкій скорбі,
Чи ж можна радість полюбить?!


Рецензии