Халык эйтеменен, кануннары
* Дуслыкны алдан исэплэмилэр.
** Мэхэббэт турында кычкырмыйлар.
*** Дореслекне исбатламыйлар.
**** Яхшылыкка хак сорамыйлар.
*
Дуслык хисен салмыйлар хисап-исэпкэ ,
Котмилэр дуслыктан табыш – молкэт.
Ж,ан бирергэ дуслык очен булса сэлэт,
Бэхет булыр тормышын,да hэм бэрэкэт.
**
Мэхэббэт тойгысы тулса кун,елен,дэ.
Эгэр янса сою уты , йорэген,дэ .
Соям диеп кычкырмыйлар иртэ - кичен
Эшен, белэн курсэтэлэр сою хисен.
***
Дореслекне бер кайчан исбат итмилэр.
Изге эшне кирэк тугел тикшерергэ.
Кайчан булсада чыга ясаган ялган .
Тишеп чыкан БЕЗ шикелле капчыгыннан.
****
Яхшы гэмэллэр кылганда кешелэргэ.
Улчэмилэр хакка куеп , эшлэрен,не.
Чын кун,елдэн, йорэген,нэн телэк белэн ,
Кылган гэмэл , тормыш бэрэкэтен бирэ. ( 03,10,2011г,)
Свидетельство о публикации №111100300562
Нурзиля Ахметова 1 07.11.2011 17:15 Заявить о нарушении
Ямалеев Марс 07.11.2011 21:29 Заявить о нарушении