Осiнь

Хто стукає в вікна дощем,
Хто думи тривожить мої,
І в серці народжує щем,
І з вітром приносить пісні?

Це – осінь, така ж, як була
І вже не така, як колись:
Стривожено шепче земля,
Вирує, шумить падолист.

Багряний і жовтий лист
Несе зосеніла ріка,
Ця осінь – така ж, як колись
І зовсім вона не така.

Ця осінь вклинилась в життя,
Вона незбагненна мені:
То вся порина в забуття,
То щось її мучить всі дні.

І довго, таємно про щось
Із вітром вона шепотить,
Прощально махає крилом,
Збирається в вирій летіть…


Рецензии
Я украинка.Очень хочется на Украину,хотя я коренная москвичка.От стихов в сердце защемило,хотя я украинского не знаю.Спасибо.Лариса

Лариса Прохоренко   13.10.2011 16:55     Заявить о нарушении