мо кохання купилось за грош

моє кохання купилось за гроші,
та серце моє не простить
воно наче тане на сонці
як в прірву кудись вно летить

моє кохання купилось за гроші
чого їх немає у нас?
бо ми українці ми босі,
і щасття не зовсім в грошах


Рецензии