1

Велике діло воювати,
А ще величніше знайти,
Знайти свободу, І нахабність -
 іти до власної мети!
Я жити буду лиш по тому
Я жити буду лиш тоді,
Як сяятимуть вгорі зорі,
Як буде спокій на душі.
Коли у нас над головами
Блакитне небо угорі!!!


Рецензии
Видно,когда стих написан с душой, молодец, продолжай в том же духее :*

Елена Плахова   03.10.2011 21:40     Заявить о нарушении