Час...

Хвилини плинуть так невпинно...
І часу зовсім вже нема.
Та у душі радіє мрія,
Яка гарніша за слова.
У небі сонечко палає,
Іду по вулиці одна.
І так все марно,
так не гарно -
Коли на світі я сама.
Скажіть тоді,
мені вже хмари,
Чому так час летить, як грім?
Та не забуду я ніколи
Твоїх обіймів,
Твоїх слів!


Рецензии