Осiнь, тiльки так

Осінь,тільки так,
Муче наче кат,
навіть більшає.
Б'є у груди осінь золота,
Заходилось серце,тіпається.
Що калякати?
Тільки так,обмежено:
День закляк,
Голова як баняк,
В душі бяка..
Тільки так-сниться листопад,
Як ніяк,симулянт заядлий я,
П'ю твій яд,
як раніше.


Рецензии