Хаталарны ясыйбыз без, уйламыйча
Кадерен белмибез тапкач.
Кайссы вакыт ан,ламыйча кешелэрнен, ,
Кyн,еллэрендэ кичергэн бар хислэрен.
Yзебез турында гына йортеп уйны ,
Телэмибез сузырга без , ярдэм кулны.
Борчылабыз доньяларда без югалткач ,
Тормыш юлын , бэрэкэтен , тэмен , ямен.
Кадерен белми без яшибез эзлэп тапкач ,
Онытабыз , югалтунын, бэялэрен.
Хаталарны ясыйбыз без , уйламыйча.
Кануннарга , «алга – артка» карамыйча.
Телэп бар тик , уз ометкэ ирешкэнне.
Башка алмый , рэнж,еткэнне бyтэннэрне.
Узебезгэ тин, тормыш юлын сайлыйбыз ,
Биргэн гомер мэгънэсен бик сон, ан,лыйбыз.
Ан,ламыйчада калабыз , кайчагында.
Нинди моhим без булганбыз якыннарга!
30.09.2011г.
Свидетельство о публикации №111100109489