Страничка юмора

       КІШКА КОШЕНЯТОК ВЧИЛА...

Красне сонечко сідало
В надвечірній тиші…
Кішка кошеняток вчила,
Як піймати мишу...

Мамо, нащо це робити,
Бо вона гарненька,
Ти ж не хочеш її з’їсти?
Краще будь їй ненька!

Ні, мої дитятки,
Ненькой їй не буду!
Та ви не хвилюйтесь –
З нею гратись буду! :)

Тож чому, мамусю,
Мишка так тремтить?
Мабуть, то, малятки,
Гра так веселить! :)

Ви навчайтесь в мене,
Та запам’ятайте:
Мріють усі миші,
Щоб до кицьки в лапки
Вскочити скоріше. :)

Дуже до вподоби їй,
Як я обіймаюсь,
А тремтить від радощів,
Що я з нею граюсь! :)

І хотілось діточкам
Мамочці повірить –
Приголубить мишу.
Бо у Світі Доброму
Жити веселіше! :)

                8 сентября 2011 г.
                г. Киев.



             ЧАЙНИК


Чайник пыхтел, раздуваясь от важности:
Если бы мне подарили бумажник,
Я бы забросил всю эту работу –
Мне не по нраву лить столько пота!

            Ты б от безделья тогда заржавел, –
            Кто-то ему возразил из толпы, –
            Может, состарился иль заболел?

– Просто услышать «спасибо» хотел!
Все благодарны были Хозяину,
А на меня обращали внимание,
Только когда я громко свистел… :(
Этим свистком я сказать всем хотел:
Если не можете мне заплатить,
То хотя б раз мне «спасибо» скажите!!!

                8 сентября 2011 г.
                г. Киев.


Рецензии