Всякому преслiвью - свое переприслiвья
ВСЯКОМУ ОВОЧУ - СВІЙ ЧАС.
_---------------------
Всякому преслiв*ю - своє переприслiв*я
Всякому овочу ...мicце у баночцi
Всякому овочу ... часу обмежено
Всякому овочу ...масла немiряно
Всякому носу окрема ...ганчiрочка
Всяк овоч мрiе про мiсце в ... ш л у н к у
Овоч на городi ... рагу в сковорОдi
Без овочiв жити - голодним ходити
Не всяк овоч ...у погрiбi хазяiн
Свидетельство о публикации №111100104766