Натхнення
змалювала осіннє натхнення,
що прийшло під жорстокий кінець,
коли стало пожовклим зелення.
Мабуть влітку блукало воно,
зачаровано в дідовім лісі,
або бавило в полі зерно,
під промінням червневої висі.
Може спало в липневім садку,
коли спіли закохані вишні,
а пшеницю в серпневім вінку,
зігрівав щиро погляд всевишній.
Повернулось осіннім теплом,
джерелом пролилось віршування,
вересковим казковим пером,
що малює останнє кохання.
Свидетельство о публикации №111093003864
Сергей Дубцов 21.05.2012 08:30 Заявить о нарушении
Анина 25.05.2012 12:14 Заявить о нарушении