Мэтрушкэле чэй
Сине исемэ тошерэм.
Уйларымда, яшьлегемэ кайтып,
Ян,адан сине сагынам...
Мэтрушкэле чэем шундый тэмле!
Лэкин, син юк яннарымда.
Йорэккэем куптэн онытса да,
Ж,аным, нигэдер, сагына...
05.03.2008
Свидетельство о публикации №111092809518