п ду, запишу усе це у св й блог

море заліза, тонни води.
 не знає ніхто,  куди далі йти. 
 рима отримується лише
 коли хоче душа,
 а інакше...позбувайся мети.

 сон еволюції, зимне тепло,
 зоряні отвори небо стягло.
 розум узяв за власний рахунок вікенд,
 а радість поступово втрачає патент.

 більше для себе - менше для них;
 у чорних очах вогник щедрості стих.
 я поспішаю на нове завдання:
 рідним потрібно передати вітання.

 усе це подібне до звичайної апатії,
 але мене нудить від вашої симпатії.
 але мене нудить. тому я тут бог.

 піду,запишу усе це у свій блог.


Рецензии