В руках розпяття...
В руках розп’ятя,
В душі сум’яття,
Від поцілунків вуста в багатті.
Прости, Ісусе,
Що я сміюся,
Що на півкроці не зупинюся.
Що я урвала,
Чого не мала
І доторкатись. І не віддАла.
Грішу, я знаю.
Але не каюсь,
Не покидаю, не відрікаюсь.
Що в нічку сиву
Відкрила диво.
Прости, Ісусе, що я щаслива…
11.09.10
Свидетельство о публикации №111092608344