коли тiнi щасливi
Ти зі Сходу
Я на Захід
Коли сонце в зеніті
Наші тіні в обіймах одне одного
Це час для їхнього щастя
А ми
До мене прилетіла чайка
Вона сказала
Що бачила тебе
Ти був в обіймах моря й сонця
А я
Я передала тобі нею вітання
З присмаком кави та коняку
Чи ти їх отримав
Питання
В глибині моря сховаю
Свої тривоги й непевність у собі
Вони перлинами впадуть на дно
А ти збереш їх у коралі
І подаруєш комусь
Мені
Не знаю
Я чекаю
Коли сонце буде в зеніті
А наші тіні будуть щасливими
Свидетельство о публикации №111092606808
з кавою і повагою, ...
Катерина Гвоздева 14.10.2011 21:06 Заявить о нарушении