Осенi нетканi гобелени...

Осені неткані гобелени
Тішать око і дивують нас.
Як горять жовтогарячі клени
Коні мчать поетів на Парнас.

Там і я в хмільнім полоні Музи,
Вірний їй, але навіки твій.
І про наші давні шлюбні узи
Знають всі і, навіть, вітровій.

Сад притихлий. Одблиски черлені.
Ти зі мною - і жона, й дівча.
Світлий сум береш листками в жмені.
Чом же він ховається в очах?

Чи ревнуєш знов мене до Музи?
Чи осінній передавсь настрій?
Прохолодне сонце очі мружить,
І з дерев зліта за роєм рій...


Рецензии
Музика в вірші...

Яна Михаэль Лилл   04.02.2012 02:12     Заявить о нарушении
Люблю і музику, і поезію, і все прекрасне...

Вячеслав Романовський   09.02.2012 14:32   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.