Дикий звiр
Вже тижні ми не бачились потому,
Як довго не ступав у двір,
Та я не скаржусь на шалену втому.
Скажений час, він душу не лікує,
Лиш віддаляє спогади весни,
Він впевнено, безжалісно крокує,
А на душі не видно вже краси.
Лиш шрами і відбитки втоми
Безжалісно вриваються у двір,
Увесь той рік я не виходила із коми,
Тягучий час, неначе дикий звір.
Свидетельство о публикации №111092403282
Украинский язык очень певучий...
С уважением.
Андрей Малов 2 17.11.2013 11:52 Заявить о нарушении