упритул до скрон
шкереберть все летить світ за очі
чи здалося усе те мареннім
чи той біль у чорнил запозичено
розчленовано стрілки годинника
і ті цифри руками розпатлано
із шухляди мій пил було вибито
на ціпок до землі прив'язано.
твої пальці в моїх перехрещені
молитвИ прочитані пошепки
на холодному мармурі пошесті
пустим потягам смерть пророкуючи.
я з тобою живу захлинаючись
небосхилами і горизонтами
залишися у мене до півночі
доки я
не почав було
думати
(11 лютого 2011)
Свидетельство о публикации №111092309553
Александра Гродненская 23.09.2011 23:52 Заявить о нарушении
насправді це було написано одній моїй близькій душі,котра була поруч,коли мені було важко..
Рома Джаз 25.09.2011 12:21 Заявить о нарушении