Зоряний шлях
Хоч інші, звісно, є життєві жанри,
але я зоряні шаную мандри.
Немов суцвіття, розцвіли сузір'я.
Як джміль космічний з них п'янке п'ю зілля,
й несе мене у вир ефірна хвиля.
Із небом перевилося піднеб'я.
Та байдуже на мари ці, далебі,-
серед зірок не вскочиш до халепи!
Шлях зоряний, безпечний та цікавий,
у вічну путь запрошує ласкаво
за істини дорожчим в світі скарбом.
Свидетельство о публикации №111092300656
Серез 06.09.2013 10:54 Заявить о нарушении