бульбашки Боржомi

Мої кепськi днi
Iзольованi в пляшку "Боржомi".
Закрутили кришкою -
I я мешканка вакууму.
Проруби  менi вiконце, прошу.
Так душно,
Що мрії стають
Солоними бульбашками.
Я наркозалежна...
Дай менi дозу повiтря.
Тут, за склом,
Дiагноз - штiль.
Я безвiтряна.
Закована в мову грузинську
На етикетцi,
Немов зачарована принцеса
У клiтцi.


Рецензии