Небилици мишки 3
І ось ми вже на старті -
Рушаємо в політ.
Вивчали рік по карті
Увесь небесний світ.
Настала мить прекрасна -
У Космос летимо!
Машина першокласна,
Не підведе кермо.
То ж оком не змигнули,
Як вже серед зірок.
І раптом ми почули:
-Дзінь-дзінь!- Дзвінок.
Побачили Конячку
З Ведмедиком в сідлі.
Він запримітив Качку
Й гукнув: - Це ви з Землі?!
Я вас давно чекаю,
Почув заздалегідь,
Що хтось із того краю
Повинен прилетіть.
І від такої вісті
Безмірно я зрадів!
Мені вже років двісті -
На сто помолодів!
Я на землі родився,
Прожив там сорок літ.
Заснув. А пробудився -
Навколо інший світ!
І як сюди потрапив -
Не знаю досі я.
Зійшов отут по трапу
З якогось носія.
Тож прошу на планету,
Де я живу тепер.
Заповнювать анкету
Не треба - бо четвер.
Хто в день цей прилітає
У гості - не секрет -
Той вічність проживає
Без бідь-яких анкет.-
Сідаємо до столу -
Я - Миша, Качка й Змій.
П"ємо всі кока-колу,
Чудний якийсь напій.
На колір синюватий,
На смак - як пастила.
Ковтнули - й прибувати
Враз сила почала.
Свидетельство о публикации №111092104430