Небилици мишки-мандривници 1
А я Мишка сіренька,
Мандрувати раденька,
Обійшла вже півсвіту,
можна й дома сидіти.
Та куди там, та де там!
Ще є інші планети.
Це вже твердо я знаю,
І на них побуваю.
А поки що сьогодні
Я в місто прибула.
- А тут коти голодні!-
Дзижчить мені Бджола.
Іду до Їжачихи:
- Поший такий піджак, -
Прошу кравичку стиха, -
Щоб думали: - Їжак!
Пошила. Я вдягнулась.
У дзеркало дивлюсь.
На ніжці аж крутнулась -
Кота вже не боюсь!
Скрізь бігаю смвіливо,
Ніхто не проганя.
Всі кажуть: - Не лякливе
Оце їжаченя!
У будь-якому сквері,
Під"їзді, мов у сні,
Сніданки і вечері,
Й обіди є мені.
І навіть у квартири
Закочуюсь не раз.
І там вітають щиро.
Та час додому, час!
Свидетельство о публикации №111092104199