Сиротам

Осяяні місячним світлом,
Блукали по вулицях діти.
Блукали цим жорстоким світом,
Шукали як казкам радіти.

І слухали музику тиші,
Бачили все не як раніше.
Ховалися від людей, як миші,
Ховалися від світу, малі ще.


Шукали вони кохання,
Безмежного і щирого.
Чекали вони зізнання
Чесного і тихого.

І трималися вони за руки,
Як ніхто у цьому світі,
Разом йшли через всі ці муки!
Вміли вже любити діти.

Лиш вони не розуміли,
Чому дорослі такі сліпі вже.
Діти зрозуміти хотіли,
Чому дорослі такі малі ще.


Рецензии