Самотнiсть

Десь у просторі поза часом
Де ні наслідків, ні інерцій
Серце живе прекрасне
Велике самотнє серце

Там де час оминає простір
І годинник спиняє відлік
Де безсилі Хаос і Космос
Де нема ні пітьми, ні світла

І нестерпна самотність серця
І страшна, як само безсмертя
Тільки серце даруйте б'ється
Бо для того воно і серце

Й не спинитись йому ніколи
І повік йому не розбитись
І болить воно лютим болем
Бо не має кого любити

Десь у просторі поза часом
Де ні наслідків ні інерцій
Серце живе прекрасне
А людина живе без серця


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.