Вучда вакай атана...

         
Вучда вакай зун кьейила атана...
АкI жеда ваз, са шедайди жагъидач?
Хайинвилин харци мягькем гатана,
Хиялармир, гьалдай фенва, хъижедач...

Айиб авач туникай зун  къерехда, 
Четин чIавуз - хкягьунин береда.
ЧIалахъ хьухь вун, тадач гьич са чIерехда
Дерин  цацар ругьдин кIвалин чIереда.

Мал-девлетар акьван верци хьана жал?
Дегиш я и дуьняни  ваз, бес вучиз?
Къизгъи хьайтIа, къвердавай  зи рикIин тIал,
Къведа жал вун, архайиндик, вири хьиз?




 


Рецензии