Серце укр Оксана Гаджий

Стукіт знизу
Сусідам не подобається
коли впускаю хула-хуп
що потрапляє до них крізь двері-клапани

Зліва крики
Дмитрик (чи як його)
знову грав на барабанах заголосно
дратуючи власних «стукачів»

Шкода
що дверей наліво немає
я б краще стріляла в Дмитрика
червоною рідиною
із водних пістолетів

Стукіт
скоро гра

Вкотре видряпую
на червоній стелі
здивування що опинилась в цій комуналці

Стукіт знизу
Крики зліва
і звичні ігрові-бойові верески

До речі
в тебе вже дві секунди не б’ється серце


Рецензии