Що ти бачиш у мо х очах?
Сонця світ або зорі?Прозорі?
Хіба можна нічого не бачить в очах,
Хіба можуть буть очі прозорі?
Цілий світ?У прозорих очах?
Як же сняться тобі по ночах
Ці прозорії очі мої?...
Хочешь знати, що бачу у твоїх?
Бачу сонце і море, гаї, небеса,
І квіткове велике поле...
Бачу в них ціле життя,
Що горить вічним полумьям...
Що ти бачиш у моїх прозорих очах?
Чи любов мою? Чи то є кохання?
Чи се рішили небеса,
Чи то моє прохання?
Чому ж прозорі,як кохані?
Чому не мають кольора,
Чому не сяють у бажанні?
Чому в душі твоїй без кольора?
Бо колір цей -кохання?
05.06.08
Свидетельство о публикации №111091803379