Новобранська

Помолись за мене мати
Обійми мене сестра
Жати – час, час – воювати
Ви – мій дім, моя сім’я.

На світанку з соловейком
Доки все довкола спить
Рушим з піснею на захід
День – похід, прощання – мить.

Пригорщу землі в долоню
Погляд в очі образів
Віру збережем і волю
На своїй стоїм землі

А якщо не стане звістки
Чи як прийдуть сни дурні
Ви на те не зважайте,
Бо для Бога – всі живі


Рецензии