Сум

~05.11 - 11.09.11
В розрізнених квартирах і світах
хто стримає конфлікт між полюсами?
Поширюючи темряву у снах,
самотність ні до кого не ласкава.

Так, наче ніч триватиме роками,
але, ти ба, світає ж бо... невже
ілюзії так світяться яскраво?
А постіль так давно холодна вже

Про що ці пісні, як не про одне?
До чого вірші, що омивані морями?
Це просто сум, коли ти близ не є,
слова, що розтікаються думками.

Це просто страх, що все таке не вічне,
і ліки знайдені не будуть лікарями,
обрамлена тінями пут залізних,
ніч - порожнеча із тісними снами.

А темрява все згущує пітьму,
що тисне ізсередини штиками,
все важче зізнаватись у цьому:
без тебе ніч не світиться зірками.


Рецензии