Сум укр Оксана Гаджий

Сум скоріше прозорий
а не сірий

Це збільшуване скло
яким ми намагались добувати вогонь
у дитинстві
пам’ятаєш?
А в сонячні дні
ми підковували ним бджіл…
які зараз замахуються на нас своїми протезами

Сум скоріше прозорий
а не сірий

трохи схожий на маршрутне скло
тьмяне через власну спітнілість
крізь яке ми прощались
сміючись і співаючи
пам’ятаєш?
Ми не чули один одного
але скло запам’ятало
відбитки наших пальців
губ…
Поцілунок вікну подарували
а воно віддячило сумом

який скоріше прозорий
а не сірий

Хоча… це ж твій сум…
Ми певно знову переплутали сни

зателефонуй мені
на будильник


Рецензии