Улюблена чашка укр Оксанка Гаджий

Ти
холодною чашкою ніжишся
між пальців
змушуючи мене
віддавати власне тепло

Грійся
грійся
щоб я змогла таки відмітити тебе
губною помадою

Тільки не віддячуй зіркою з неба
вона ж бо розкришиться у долонях
цукром впаде в чашку
чи снігом поляже на моєму обличчі
змушуючи світитись у темряві
і мерзнути

Не даруй зірки
бо сам же грітимеш мене
ніжачись між пальців

А я все одно віддячу тобі губною помадою


Рецензии