Цигарки укр лександра Вонготт

Немає нічого приємнішого карамельного диму
з цигарок наповнених валер’яною твоїх вуст
поглинатися червоною іскринкою
заплетеною павутинними різками
і видихати крізь солом’яне тіло
попередника


Рецензии