Серцями у вогонь

Ще  мить  і  планета  забуде,  що  ми  існували, 
Ще  крапля  і  небо  над  нами  відкриє  море. 
У  хмари  вгризаються  сірі  примари-причали, 
Розпеченим  снігом  на  щастя  лягає  горе. 

Запиленим  нотам  мелодій  ніхто  не  напише, 
Запаленим  іскрам  очей  тільки  мить  горіти, 
Чумацьким  шляхом  підіймаючись  вище  і  вище, 
Де  зорі  холодні  так  прагнули  нас  зігріти. 

Ми  станемо  завтра  одними  з  мільйонів  молекул, 
Що  простір  заповнюють  втомленими  тілами. 
Допоки  не  вибухне  зірка  нова  десь  далеко 
І  ми  у  вогонь  її  кинемося  серцями.


Рецензии