Слово укр Александра Вонготт

Вишите літерами слово кохаю
На тілі твоєму
Розчиняється щойно зійде сонце
Очі наповняться гнилим болем
Зірвавши з мене почуття надії
Яка знову доторкнеться місячним пилком
До твого безглуздого скафандру


Рецензии