Bayati II

Qar ortdu duzu lay, lay,
Eshitdim agi, lay-lay.
Duymadi ana qoxun,
Kimsesiz bala lay-lay.

Yol gedir eyrisine,
Duzune, eyrisine.
Bu dunya bir sirullah,
Duzu ne, eyrisi ne???

Bag ichinde bar olar,
Dag bashinda qar olar.
Zillet dagi chekenin
Sachi beyaz qar olar.


Рецензии
Gozel sozlerdi Zemine.

Лейла Агаева89   18.10.2011 21:00     Заявить о нарушении
Лейла, спасибо, что читаешь ))

Замина Алиева   19.10.2011 07:38   Заявить о нарушении