До новiтнiх римачiв
Гей,новітні римачі,
Не дрімайте,уставайте !
Орачів і сівачів
Розбуджайте !
Розсівайте з ваших уст,
Як зерно озиме,
Шаблі свист і костей хруст,
Замість рими !
Чи не досить нам ганьби,
Глузу й глуму ?!
В кривавицю боротьби
Нумо,нумо..!
2
Та зі страху римачі
Поніміли,
Орачі і сівачі
Почумніли,---
І крокують взад-вперед
Стадом дружно...
А горлянку враг дере
осоружний..!
Свидетельство о публикации №111091400905
З повагою, ЛЮ.
Людмила Юферова 24.09.2011 09:22 Заявить о нарушении