Вставай, Украiно!

Вставай  Україно!
                Хай рани глибокі
Твої ---
                збризнуть  кров'ю катів!
Зневажмо,народе мій,рабський наш спокій,
І виплюньмо кляпи з ротів !



Пора нам давно полюбити свободу...
Здригнеться злосильна рука,
Як вихлюпнем страх із грудей,наче воду,
Весною в безбрежжя ріка .



Минув час покори!
                Зчищається  біле,
А з чорного злазить емаль.
Які ми знущання й наругу стерпіли,
Нащадки  любителів паль..!



Пора затужити по честі та славі,
Якими вінчали дідів!
Вставай Україно!
За рани криваві
Зневаж ненависних катів..!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.