Москва i украiна
Тому ти є могутня,
Що ти дворушна і підступна,
Що смокчеш кров із України
Вже триста з гаком літ постійно...
Москво!
Сестричко незабутня!
Тому ти є така могутня,
Що носять мед в твій вулик рвійно
Не тільки діти України...
Москво!
Хоч ти й така могутня,
Усе ж подумай про майбутнє:
Для чого хаос і руїни
Несеш ти всім,і Україні...
Москво!
Що ти не всемогутня, ----
Збагни !
А шанс -- іще присутній...
Прийди з добром до всіх уклінно:
Простять усі.
І Україна...
Свидетельство о публикации №111091400732