Холодно!
Обірвані струни, спалені мости. Видалені номери з телефонної книги. Це все, що залишилось від почуттів. Від кохання до ненависті один крок. Вони його зробили. Кожен у свою сторону. А могли зробити його назустріч. Могли поступитися егоїстичним «я» прекрасному і романтичному «ми». Не змогли. Розійшлись. Але ж вони не одні на світі.
Кожен може зламати, а може і склеїти. Вибір за нами.
Але…Не вбивайте любов. Вона цього не заслуговує.
Свидетельство о публикации №111091400352