Ромашка укр Александра Вонготт

Пелюстки ромашки збирала дівчина
Свої надії розбиті річками
Котрі так і тонули камінням
Протертих облич розпіарених

Гадала закривши очиська руками
На квітці яка розквітала
Спаплюживши тіло її бездоганне
Щоб знов опинитись на хмарах

Словами зализані рани розбухли
На жовтому тлі серединки
Цукерку байдужості з’їла зозуля
Пірнувши у тіні минулим надрізані


Рецензии