***

і ось знову осінь. і знову одна.
ховаю під куртку яскраву t-shirt,
заникаю посмішку, поки весна
не прийде, у крихітну скриньку до шорт.

тремчу від самотності, трохи від холоду,
вбігаю в під'їзди, коли чую вітер,
виходжу, як сонце з-за хмари виходить.
та з часом останнє буває все рідше.

читаю книжки у маленьких кав'ярнях.
беру там не айс, а гарячий milk з cofee.
дворами блукаю, отримую знаки,
що, може, вже досить. напевно, я й досі

хитаюсь свідомо із крайності в крайність.
ставати дорослою змушують роки,
прожиті під музику, вірші, зізнання,
книжки, зустрічання й двох ніг тихі кроки.


Рецензии