Що потрiбно жiнцi y життi

  ***

Що потрібно жінці у житті?

Відчувати ,що її по справжньому кохають!

Та чомусь невтомно в самоті

Більшість долю небораки проклинають.

 

Де ж вони відверті та постійнi

Справжні та стійкі чоловіки?

Що це коїться із ними нині?

Мов згубили розум навіки.

 

В хаті жінка сльози проливає

А воно, немов оте дурне

Від однієї до іншої хвиляє,

Жодної спідниці не мине.

 

Жінка їсти зварить, повбирає

Жде своє коханнячко святе

Намиловане воно ще єї лає

Опівночі змучене прийде.

 

Що потрібно жінці у житті?

Чесність справжність чоловіка і повага,

Не білітиме волосся від туги,

Не затягне серце сіткою наснага!

 

P.S. Тяжело терять любимого человека, намного трудней постоянно прощать ему измены!!!


Рецензии