***

    ***

Останній подих гіркого кохання

Яке іще не встигло розцвісти

Нарешті відчуваю я востаннє

Брехнею ти вбивав його сліди

 

Воно здіймалось — вільне і чарівне

У дальню вись, мов в небеса птахи

Та тяжким каменем від болю вниз летіло

В моєму серці осідало, як сніги

 

Ось так три роки, страшно і згадати

Все пережите та відчуте із під тьми

«Гірке» кохання тільки так назвати

Я можу тягар, що до нині ми несли.


Рецензии