ялгышу
"Беркайчан да ташламам" - диден
Тик тотмадын сузенне
Алдадын бит син мине
Я мин сина ышандым
Яратасын дип уйладым
Эх! Жулэр булганмын мин
Хэзер генэ шуны анладым
"Оныт аны" - диде дустым
Тик оныта алмый минем йорэгем
Нигэ мина шундый газаплар
Сагынулар кунелемдэ агалар
Нэрсэ булды сон мина?
Ник йорэгем ашкына?
Минем очен син улден,
Тотен кебек hавага очып киттен.
Свидетельство о публикации №111091300295