Поцiлунок удар у серце! укр Александра Вонготт

Ти знову даруєш мені цілунок давно заіржавілих почуттів
Колихаєш мене на хвилях нечіткого дихання…
Тримаючи мене подалі від себе
Саме не від фізичного тіла а подалі від душі у дірках
Щоб я раптом не опинилася у ній щоб не загорнулася теплим поглядом
І не захлинулася водою пристрасті


Рецензии