sonder sommar svenska

mittemot dig st;r jag s; sorgligt,
blommor i min hand har vissnat,
ett framfusigt v;der blev d;ligt,
efter p; din hj;tslag hade jag lyssnat

jag kan k;nna en fl;ck av h;sten:
h;r ligger begravd brutna sommar.
jag l;ngtar ofta efter mjuk r;sten,
som f;rf;ljer mig i mina dr;mmar.

Jag blir psykad med min vild hysteri,
Darf;r beh;ver jag din snabba hj;lp.
Ett gult tissels virvel ska jag snart bli,
Men det ska vara f;r sent att f;rst; ditt fel

;n vi st;r still p; v;r gn;lla f;tter
och s;ker att kasta k;rleks ankar.
v;r unison k;nslor gick s;nder..
men du ;r ;nd; i mina tankar.


Рецензии