Iз журналу снiв укр Александра Вонготт

Подряпинами місячної павутини
Вітається мапа тіла твого
Струнами вени натягуються
І скреготом ложе наспівує
Нотки солодкі для поглинання
Обрізаєш слова ножицями кайфу
Приплюснутий подиху слід
Лишаєш на оксамитових віях
Проводячи рукою по шиї
З’їжджаєш нижче додолу
Та знову тікаєш з журналу моїх снів


Рецензии