Ос нн

Це  як  прокинутись  в  однокімнатній  квартирі
и  захлинутися  осінню
це  як  відчути  себе  гудками  мобільного
коли  ніхто  не  відповідає
це  як  рахувати  сходинки 
збиватися  і  рахувати  знову
бо  не  сходиться
бо  не  вміщується  в  пам*ять
це  як  мовчати  під  час  оргазму
як  шукати  його  на  книжковій  полиці
і  не  знаходити
і  ображатися 
і  плакати
це  як  кричати  на  небо
з  прикрасами  зірок
і  питати  чому?  чому  саме  так?
це  осінь
вона  приходить  не  в  місто
вона  приходить  в  тебе
оселяється  там 
і  болить
               
 


Рецензии
Така доля поета. Ти пишеш бо болить, а виходить щось прекрасне і цілюще...

Игорь Касьяненко   22.11.2011 00:33     Заявить о нарушении
Дякую. Якщо писати коли болить - болить менше:))

Анна Кириленко 2   24.11.2011 15:27   Заявить о нарушении