у своему життi... укр Александр Витюк

***

у своєму житті... лише я наодинці з діркою в серці... жити після смерті...
янголом хочеться... але осінь торкалась землі  червоним листям... йшов теплий дощ...
в калюжах я бачив себе і тінь твоєї кішки... світили холодні ліхтарі... було сумно... тікали будинки…


Рецензии